Autós szolgáltatások

Gépjármű üzemeltetés

Szolgáltatáscsomagunk, az Avalon Bosch Care szervizzel együttműködve, gépjármű üzemeltetési ügyeiben nyújt számos kedvezményes megoldást.
A szolgáltatások között megtalálható az Assistance, a Szerviz, Kiterjesztett Garancia, Autóbérlés és Carsharing.

Assistance
Assistance szolgáltatásunknak hála, többé nem kell aggódnia, autója esetleges meghibásodása miatt, hogy az úton ragad.
A Magyarországon legmagasabb arányú sikeres helyszíni javítással rendelkező partnerrel együttműködésben.
Bármely korú gépjárműre.
Teljes körű Magyarországi és Európai Assistance szolgáltatások már évi 4.000,- Ft +Áfától!

Szervíz
A Bosc Car Service országos szervizhálóza a Bosch minőséget garantállja ügyfeleinknek. A legszakszerűbb kiszolgálást kaphatja baráti árakon.

Kiterjesztett Garancia
Kiterjesztett Garancia szolgáltatásunk az országban egyedi, a gyári márka garancia lejáratát követően is biztosíthajta autóját.
Garancia bármely korú gépjárműre!
Egyenlőre az országban csak néhány helyszínen.

Bővebb információk
Szolgáltatásaink árai és részletei nem publikusak, azokat csak szakmabeliek vehetik igénybe, amelyhez egy rövid regisztráció szükséges.
Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődését, kérjük, tegye meg ezt és azonnal bővebb információhoz juthat szolgáltatásainkkal és azok díjszabásával kapcsolatban. A regisztráció nem jár semmiféle kötelezettség vállalással.

Kérésére kollégánk – egy az Ön által megadott időpontban – nagyon szívesen fel is hívja Önt, és részletesebb tájékoztatást ad.

Regisztráció

Szolgáltatásaink árai és részletei nem publikusak, azokat csak szakmabeliek vehetik igénybe, amelyhez egy rövid regisztráció szükséges.